Tiklīdz ir sasniegta noteikta atdzesēšanas temperatūra, konfekšu meistaru sagatavotā masa tiek nodota izslavēto Skrīveru Saldumi tinēju rokās. Vēsturiski uzņēmumā ir divas konfekšu ietīšanas metodes, kas Lizumā un Skrīveros izmantotas jau pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados. Arī šobrīd, nododot šo arodu no paaudzes paaudzē, ir saglabātas atšķirīgas tīšanas metodes. Lizumā konfekte Skrīveru Gotiņa tiek ietīta, to turot gaisā, savukārt Skrīveru ražotnes tinējas savu darbu veic uz galda virsmas. Katra konfekte tiek rūpīgi ietīta ar rokām, apliecinot apbrīnojamu veiklību un cienot senās tradīcijas.

Vai spējat noticēt - viena konfekšu tinēja gada laikā satin vairāk nekā pusotru miljonu konfekšu!

Skrīveru Gotiņa ir īpaša arī ar to, ka tai ir dažādas gatavības stadijas, turklāt katrai no tām ir savs cienītāju loks. Pēc tam, kad tinējas savu darbu ir paveikušas, konfekte turpina ceļu uz iepakošanas nodaļu. Konfekšu Skrīveru Gotiņa mīļotāju ērtībai saldumiem tiek izveidoti dažādi iepakojumi - raibi un dzīvespriecīgi, klasiski un eleganti - piemēroti jebkurai gaumei. Vēl tikai īss brīdis, un konfektes nonāks īstajās rokās!

Aizrautība roku rokā ar pieredzi pavada konfektes Skrīveru Gotiņa tapšanas ceļu. Sajūsma visa vecuma gardēžu sejās ir kā gandarījums par labi paveikto darbu!

Un rīt - ar pirmajiem saules stariem rīta rasā, ar svaigi pļautas zāles smaržu- konfektes Skrīveru Gotiņa ceļš sākas no jauna!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk vai arī tos izslēgt, ja vēlaties. Tomēr, turpinot izmantot vietni, nemainot iestatījumus jūs piekrītat anonīmai analītikas datu apstrādei